2015. augusztus 30., vasárnap

A Kulcsszavak Fontossága a Keresőoptimalizálásban




A SEO optimalizálás alapkövei közé tartoznak a megfelelően kiválasztott kulcsszavak. Ha nem ismeri az Ön vállalkozása számára fontosabb kulcsszavakat, akkor hogyan tudná hatékonyan promótálni honlapját a kereső optimalizálási eszközök igénybevételével ?

Egyáltalán mik azok a kulcsszavak ?

A kulcsszavak azok a szavak vagy kulcs mondatok ( long-tail ), amelyeket az interneten böngészők írnak be a keresőkbe, ha mondjuk valamilyen terméket vagy szolgáltatás után kutatnak a világhálón. Erre válaszképpen a kereső motorok listázzák az eredményeket weboldalak formájában ( results pages ).

Egy weblap tulajdonosnak időt kell szánnia arra, hogy felkutassa és kielemezze a legjobb és legígéretesebb kulcsszavakat, melyekre SEO keresőoptimalizálva ( linképítés ) és fizetett hírdetéseket használva ( Gogle adwords kampány ) előrébb juthat webhelye a találati listákon, így növelve az organikus forgalmat és találatokat.

Próbálja meg kifürkészni az emberek keresési szokásait

A kulcsszavak "összekötő hídként" funkcionálnak az Ön weboldala és az ügyfelek között. Ha nem a
megfelelő kulcsszavakat választja, az egy végzetes hiba lehet cége számára.

Néhány fontos lépés a kulcsszó elemzésben, kutatásban

#1 Írja össze Ön szerint a legfontosabb kulcsszavait

#2 Kérje ki az emberek véleményét arról, hogy szerintük, melyek a legtöbb forgalmat generáló keresési kifejezések ( search terms ).

#3 Navigáljon veresenytársa honlapjára és tekintse meg a " forráskódját " ők milyen kulcsszavakat használnak a meta keyword tag-ben.



Kihagyhatatlan eszközök a kulcsszó analízisben 


Ne feledje ezek nélkül a lépések nélkül nem lehetséges sikeres és eredményes SEO kampánya !

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése