2015. június 3., szerda

5 Ingyenesen Kipróbálható Digitális Marketing Eszköz KKV-knek

Az interneten fellelhető online marketing eszközök listája kiemeríthetetlen és csak a KKV tulajdonosán múlik mennyire leleményes a keresésben. 

Ebben a cikkünkben bemutatunk öt olyan web-alapú eszközt, melyekkel növelheti cége produktivitását és új távlatokba helyezheti annak működését.


AffiloTools



Az AffiloTools egy olyan eszköz, amely "teljes képet" ad és webes statisztikákat készít az online marketingesek számára. Adatokat gyűjt össze egy sor prémium forrásból, hogy megtudja, mi is történik valójában egy adott honlapon.




Minden adat egy helyen, beleértve a SEO adatokat, kulcsszó helyezéseket, közösségi média és organikus forgalmakat, backlinkeket, ClickBank bevételeket stb. Ingyenes kipróbálási lehetőség.


SimplyMeasured


A vezető közösségi média analitikai eszköz neve nem más, mint SimplyMeasured , amely mélységeiben vizsgálja és készít jelentéseket a legismertebb szociális hálózatokról pl. a Facebook, Twitter, Google+, Instagram, YouTube és még sok egyéb platformról.




Ingyenes és fizetett eszközök is rendelkezésére állnak a marketingesek számára. Az adatok kielemzésével még átfogóbb képet kaphatunk arról, milyen közösségi média marketing stratégiát kellene megterveznünk a maximális eredmények elérése érdekében.



Woorank



Az ingyenesen kipróbálható belgiumi székhelyű Woorank digitális marketing szoftvert KKV-k, online marketingesek és SEO tanácsadók számára fejlesztették ki. A honlapunk URL-jét megadva teljes képet kaphatunk webhelyünk állapotáról, sebességi adatairól, belső link struktúránkról, SEO adatainkról és végül, de nem utolsósorban, hogy mobilbarát-e az oldalunk.



A hibákat feltárva útmutatást is kapunk a kijavításukra és azonnal elkezdhetjük keresőmotor baráttá tenni weblapunkat, ezzel is növelve az online jelenlétünket és keresési forgalmunkat.



Similarweb



A SimilarWeb egy olyan kitűnő forgalombecslő eszköz, mellyel megvizsgálhatjuk versenytársaink forgalmi adatait, a webhelyek forgalmi forrásait és az adatokat kielemezve az online marketing stratégiájukhoz is közelebb juthatunk.




Az ingyenes verzió csak nagyobb forgalmú webhelyekről ad információkat és az Alexa egyik vetélytársának is tekintik nemzetközileg.



Kwfinder



A szlovák fejlesztésű KwFinder egy olyan web-alapú eszköz, mellyel elemezhetjük a kulcsszó trendeket, kulcsszó relevanciát, PPC, CPC, SEO nehézségi fokokat, ajánlásokat kaphatunk long-tail kulcsszavakra egy grafikus felületen ábrázolva.




A kulcsszavak népszerűségét vizsgáló online eszköz ingyenes próba esetén, csak limitált funkciókkal rendelkezik.


Nem ért az online marketinghez vagy nincs kapacitása egy működő látogatottság növelés stratégiát kidolgoznia ? 

Bízza inkább szakértő csapatunkra !


Google+ | Twitter | Pinterest | Facebook
kérjen seo elemzést

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése